CategoriesНОВИ ТАЛЕНТИ СТИЛ

ДИЗАЈНЕР НА ДЕНОТ EFRAIN MOGOLLON

ALMA CAMPAIGNE BY EFRAIN MOGOLLON

Како индустриски и моден дизајнер специјализиран во кројки и конфекција, Efraín Mogollon ја идентификуваше потребата на Венецуелскиот пазар за врвен производ.

Низ целиот регион на Колумбија, Чиле и Аргентина имаше солидна дизајнерска инфраструктура и тој знаеше дека Венецуела не смее да изостане поради што во 2010 тој го основа својот бренд By Efrain Mogollon. Ова е бренд направен да искаже и развие производ со хармоничен концепт и одличен краен производ на кој квалитетот му е основната вредност. By Efrain Mogollon рефлектира целосно женска естетика. Во постојано променливиот глобален свет жените се оние кои имаат контрола на својата приказна. 

ALMA COLLECTION SS20
THE ELENA BODYSUIT ALMA COLLECTION SS20
ALMA COLLECTION SS20
ALMA COLLECTION SS20
ALMA COLLECTION SS20
ALMA COLLECTION SS20

By Efrain Mogollón со својот дизајн ја одржува моќта и независноста додека во исто време ги истакнува женствените детали, креирајќи уникатен и модерен изглед, се стреми кон еден вид трезвена Медитеранска елеганција, чиста убавина слична на онаа на модерната жена совршено рафинирана.

FEMINEUS COLLECTION FW18
FEMINEUS COLLECTION FW18
FEMINEUS COLLECTION FW18
FEMINEUS COLLECTION FW18
FEMINEUS COLLECTION FW18
FEMINEUS COLLECTION FW18
AMERICA COLLECTION SS19
FEMINEUS COLLECTION FW18

Неговиот стил е свеж и претставува евергрин насликан од латинската култура во која сензуалноста не секогаш се разоткрива, во неговиот дизајнерски израз таа предлага. Секогаш има место за експресија и уживање во неговата облека каде среќаваме хармонија помеѓу трендовите етаблирани од нашата колективна потсвест и нашиот сопствен идентитет.

COLOR PALETTE ALMA FW20
PARIS DOORS PARIS FASHION WEEK ALMA FW
ЗАТВОРИ

Категории на производи

X
Кошничка