1. Општи информации

Сите нарачки зависат од достапноста на производот. Ако артиклот го немаме на залиха во моментот на вашата нарачка, ќе Ве известиме и ќе Ви го рефундираме целосниот износ на вашата нарачка употребувајќи го првобитниот метод на плаќање. 

  1. Локација за испорака

Артиклите што се нудат на нашата веб-страница се достапни за испорака низ целиот свет. Меѓутоа, времето потребно за испорака може да зависи од локацијата на која се испраќа артиклот, како и од избраниот доставувач за услугата. Клиентот ќе биде информиран за времето на испорака.

  1. Време на испорака

Проценетото време на испорака ќе Ви биде достапно откако ќе ја направите нарачката. Времето на испорака е проценето и започнува од датумот на испорака, а не од датумот на нарачката. Времето на испорака треба да се користи само како показател и подлежи на прифаќање и одобрување на вашата нарачка.

Освен во случај на исклучителни околности, ние вложуваме максимални напори да ја исполниме вашата нарачка во рок од [15] работни денови од денот на вашата нарачка. Работен ден е од понеделник до петок, освен празници.

Ве молиме имајте предвид дека не вршиме испорака во [недела].

Датумот на испорака може да варира поради практиките за испорака на доставувачот, локацијата на испорака, начинот на испорака и нарачаните артикли. Производите исто така може да се испорачуваат и во посебни пратки.

  1. Инструкции за испорака

[Може да доставите посебни упатства за испорака во делот за одјавување/наплата на нашата веб-страница.]

  1. Цени за испорака

Трошоците за испорака се формираат врз основа на тежината на вашата нарачка и начинот на испорака. За да дознаете колку ќе чини вашата нарачка, едноставно додадете ги артиклите што сакате да ги купите во вашата кошничка и продолжете на страницата за наплата/одјавување. Кога ќе Ви се прикаже делот за наплата, ќе Ви се појават трошоците за испорака на екранот.

Може да постојат дополнителни трошоци за испорака во оддалечените области или за големи или тешки предмети. За какви било трошоци, ќе бидете известени на страницата во делот за наплата.

Данокот на додадена вредност се наплатува според областа или територијата во која се доставува артиклот.

  1. Оштетени артикли при транспорт

Доколку има какво било оштетување на пакетот при достава, веднаш контактирајте нè на info@neamoda.com.

  1. Прашања

Ако имате какви било прашања за доставата и испраќањето на Вашата нарачка, Ве молиме контактирајте нè на info@neamoda.com.

ЗАТВОРИ

Категории на производи

X
Кошничка